MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
HomeProdukterFlate bunnposerKjæledyr mat poserResirkulerbar glidelåslås Stand up Pet Food Packaging Vesker
  • Resirkulerbar glidelåslås Stand up Pet Food Packaging Vesker
  • Resirkulerbar glidelåslås Stand up Pet Food Packaging Vesker
  • Resirkulerbar glidelåslås Stand up Pet Food Packaging Vesker
  • Resirkulerbar glidelåslås Stand up Pet Food Packaging Vesker
  • Resirkulerbar glidelåslås Stand up Pet Food Packaging Vesker
  • Resirkulerbar glidelåslås Stand up Pet Food Packaging Vesker

Resirkulerbar glidelåslås Stand up Pet Food Packaging Vesker

  • $0.1
    ≥1000
    Bag/Bags
Color:
Size:
Share:
Chat nå
  • produktbeskrivelse
Overview
Produktegenskaper

Modell nr.PE003

MerkeMST

SpeciesPet Food

ClassificationCats

FeaturesStocked

Place Of OriginChina

Forsyningsevne og tilleggsinformasjon

emballasjekartong

TransportOcean,Land,Air,Express

Forsyningsevne10ton

HavnJiangmen

Betalings typeL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

IncotermFOB,EXW,DDP

Emballasje og levering
Selge enheter:
Bag/Bags
Pakketype:
kartong

I det stadig utviklende landskapet med kjæledyrmatemballasje har det dukket opp en bemerkelsesverdig trend-utnyttelsen av resirkulerbare materialer, innovative design og brukervennlige funksjoner. Denne artikkelen går inn i riket til bærekraftige emballasjeløsninger, spesielt med fokus på integrering av resirkulerbare materialer i sammenheng med stand-up kjæledyrmatemballasjeposer utstyrt med glidelåslåsemekanismer.


Gjenvinnbar pakning av kjæledyrmat:

Kjæledyrindustrien er vitne til et paradigmeskifte mot bærekraft, med en økende vekt på miljøvennlige emballasjeløsninger. Etter hvert som forbrukerne blir stadig mer bevisste på miljøpåvirkningen, tilpasser kjæledyrmatprodusenter sine emballasjestrategier for å samsvare med disse verdiene. Resirkulerbar pakning av kjæledyrmat har dukket opp som en frontløper i denne bevegelsen, og tilbyr en løsning som adresserer både behovet for bekvemmelighet og imperativet for å redusere miljøpåvirkningen.

Gjenvinnbare materialer, så som polyetylen med høy tetthet (HDPE) og polyetylen-tereftalat (PET), får fremtredende rolle i produksjonen av PET-matemballasje. Disse materialene gir ikke bare en beskyttende barriere for innholdet, men sikrer også at emballasjen i seg selv kan resirkuleres etter bruk. Denne lukkede sløyfetilnærmingen bidrar betydelig til reduksjon av plastavfall, og samsvarer med globale bærekraftsmål.

Recyclable pet food packaging

Stand up Pet Food Packaging Vesker:

Stand-up kjæledyrmatemballasjeposer har blitt en stift i bransjen på grunn av deres iboende bekvemmelighet og funksjonalitet. Den stående designen sikrer stabilitet i butikkhyllene, maksimerer synlighet og merkevare tilstedeværelse. Dessuten forbedrer stand-up-formatet brukeropplevelsen, noe som gir enkel dispensering og porsjonskontroll.

Den strukturelle integriteten til stand-up-poser er spesielt gunstig for kjæledyrmat, da det forhindrer søl og opprettholder friskhet. Dette er avgjørende for å bevare ernæringskvaliteten til kjæledyrmat, oppfylle de strenge standardene som er satt av både kjæledyrseiere og reguleringsorganer.

Custom Pet Food Packaging

Pet Food Packaging Glidelåslås:

Inkorporering av en glidelåslåsemekanisme gir et ekstra lag med funksjonalitet til kjæledyrmatemballasje. Denne funksjonen bevarer ikke bare innholdets friskhet, men gir også mulighet for forsegling, og sikrer at kjæledyrseiere lett kan få tilgang til og dispensere maten mens den holder den sikret mellom fôringene.

Glidelåslåsemekanismen er spesielt fordelaktig for kjæledyrseiere som foretrekker å kjøpe større mengder kjæledyrmat, da den forlenger holdbarheten til produktet og minimerer risikoen for forurensning. I tillegg fremmer glidelåslåsens gjenlukkbare natur, og reduserer matsvinn og samsvarer med bærekraftsmål.

Zipper Lock pet food packaging

En harmonisk blanding av bærekraft og praktisk

Avslutningsvis representerer konvergensen av resirkulerbare materialer, stand-up design og glidelåslåsemekanismer i PET-matemballasje en harmonisk blanding av bærekraft og praktisk. Denne innovative tilnærmingen henvender seg ikke bare til de utviklende preferansene til miljøbevisste forbrukere, men imøtekommer også de funksjonelle behovene til kjæledyrseiere. Når industrien fortsetter å omfavne disse fremskrittene, baner den veien for en mer bærekraftig og brukervennlig fremtid i området for kjæledyrmatemballasje.

Produkt kategorier : Flate bunnposer > Kjæledyr mat poser

E-post til denne leverandøren
  • *Emne:
  • *Til:
    Mr. Michael Shea
  • *e-post:
  • *Budskap:
    Din melding må være mellom 20-8000 tegn
HomeProdukterFlate bunnposerKjæledyr mat poserResirkulerbar glidelåslås Stand up Pet Food Packaging Vesker
Send forespørsel
*
*

Hjem

Product

Whatsapp

Om oss

Forespørsel

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende