MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
HomeProdukterFlate bunnposerKjæledyr mat poser1,5 kg 2 kg 2,5 kg 5 kg tilpasset kjæledyrmatemballasjeposer
  • 1,5 kg 2 kg 2,5 kg 5 kg tilpasset kjæledyrmatemballasjeposer
  • 1,5 kg 2 kg 2,5 kg 5 kg tilpasset kjæledyrmatemballasjeposer
  • 1,5 kg 2 kg 2,5 kg 5 kg tilpasset kjæledyrmatemballasjeposer
  • 1,5 kg 2 kg 2,5 kg 5 kg tilpasset kjæledyrmatemballasjeposer
  • 1,5 kg 2 kg 2,5 kg 5 kg tilpasset kjæledyrmatemballasjeposer
  • 1,5 kg 2 kg 2,5 kg 5 kg tilpasset kjæledyrmatemballasjeposer

1,5 kg 2 kg 2,5 kg 5 kg tilpasset kjæledyrmatemballasjeposer

  • $0.1
    ≥1000
    Bag/Bags
Color:
Size:
Share:
Chat nå
  • produktbeskrivelse
Overview
Produktegenskaper

Modell nr.PE002

MerkeMST

SpeciesPet Food

ClassificationCats

FeaturesStocked

Place Of OriginChina

Forsyningsevne og tilleggsinformasjon

emballasjekartong

TransportOcean,Land,Air,Express

Forsyningsevne10ton

HavnJiangmen

Betalings typeL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

IncotermFOB,EXW,DDP

Emballasje og levering
Selge enheter:
Bag/Bags
Pakketype:
kartong


I den stadig utviklende verdenen av kjæledyrpleie, kan ikke betydningen av tilpassede løsninger overdrives. Kjæledyreiere søker ikke bare næringsrik mat av høy kvalitet for sine lodne følgesvenner, men også emballasje som sikrer friskhet, bekvemmelighet og gjenspeiler deres forpliktelse til trivselen til kjæledyrene sine. Skriv inn tilpassede pakninger for kjæledyrmatemballasje, en allsidig løsning tilgjengelig i 1,5 kg, 2 kg, 2,5 kg og 5 kg varianter, designet for å imøtekomme de unike behovene til kjæledyr og deres eiere.


Tilpasset kjæledyrmatemballasje:

Å skreddersy kjæledyrmatemballasje til spesifikke vektkrav og merkevare-estetikk har blitt en spillbytter i kjæledyrindustrien. Tilpasning gir mulighet for kreative og funksjonelle design som ikke bare beskytter maten, men også forbedrer den generelle kundeopplevelsen. Fra iøynefallende grafikk til informative etiketter, fungerer tilpassede pakning av kjæledyrmatemballasje som et kraftig markedsføringsverktøy, fremmer merkevarelojalitet og tiltrekker kresne kjæledyrseiere.

Custom Pet Food Packaging

Kjæledyrmatemballasjeposer:

Hjertet til tilpasset kjæledyrmatemballasje ligger i de spesialiserte posene som er laget for å bevare kvaliteten og smaken av kjæledyrmat i. Disse posene er konstruert ved hjelp av holdbare materialer som gir en barriere mot fuktighet, oksygen og ytre forurensninger, og sikrer levetiden til kjæledyrmat. De gjenlukkbare funksjonene i disse posene gir et lag med bekvemmelighet for kjæledyrseiere, slik at de kan opprettholde friskhet og porsjonskontroll med letthet.


1,5 kg kjæledyrmatpose:

For kjæledyrseiere med mindre raser eller de som foretrekker mindre porsjoner, er 1,5 kg tilpasset kjæledyrmatpose det ideelle valget. Den kompakte størrelsen gjør det praktisk for lagring, og den tilpassede designen sikrer at selv de minste detaljene imøtekommer de unike behovene til kjæledyr og deres eiere.


2 kg kjæledyrmatpose:

Den 2 kg tilpassede kjæledyrmatposen treffer en balanse mellom bekvemmelighet og mengde, og serverer et bredt spekter av kjæledyrstørrelser og kostholdskrav. Den tilpassbare karakteren av disse posene lar merkevarer kommunisere viktig informasjon om innholdsverdien, og hjelpe kjæledyrseiere med å ta informerte valg.

1.5kg 2kg 2.5kg 5kg pet food bag

2,5 kg kjæledyrmatpose:

Perfekt for mellomstore kjæledyr, er 2,5 kg tilpasset kjæledyrpose designet for å imøtekomme kostholdsbehovene til aktive og voksende dyr. Den robuste konstruksjonen sikrer at maten forblir frisk og smakfull, og opprettholder næringsverdien fra den første serveringen til den siste.


5 kg kjæledyrmatpose:

For kjæledyrseiere med større raser eller de som leter etter kostnadseffektiv emballasje for flere kjæledyr, er 5 kg tilpasset kjæledyrmatpose et utmerket valg. Den romslige designen gir god lagring for lengre varighet, og tilpassbarheten gjør at merkevarer kan vise frem sitt engasjement for kvalitet og kjæledyrs velvære.

Tilpassede pakninger for kjæledyrmatemballasje i 1,5 kg, 2 kg, 2,5 kg og 5 kg varianter eksemplifiserer skjæringspunktet mellom innovasjon og kjæledyrpleie. Mens kjæledyrindustrien fortsetter å prioritere individualiserte løsninger, står disse posene som et vitnesbyrd om dedikasjonen til merkevarer og kjæledyrseiere i å gi det beste for våre elskede følgesvenner.

Produkt kategorier : Flate bunnposer > Kjæledyr mat poser

E-post til denne leverandøren
  • *Emne:
  • *Til:
    Mr. Michael Shea
  • *e-post:
  • *Budskap:
    Din melding må være mellom 20-8000 tegn
HomeProdukterFlate bunnposerKjæledyr mat poser1,5 kg 2 kg 2,5 kg 5 kg tilpasset kjæledyrmatemballasjeposer
Send forespørsel
*
*

Hjem

Product

Whatsapp

Om oss

Forespørsel

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende