MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
HomeProdukterAluminiumsfolie kaffeposerTrykt matt lamineringsfolie kaffeposer for kald bryggekaffe

Trykt matt lamineringsfolie kaffeposer for kald bryggekaffe

  • $0.16
    ≥1000
    Piece/Pieces
Betalings type:
L/C,T/T,D/P,D/A,Paypal
Incoterm:
FOB,EXW
Min. Rekkefølge:
1000 Piece/Pieces
Transport:
Ocean,Land,Air,Express
Havn:
Jiangmen
Share:
Chat nå
  • produktbeskrivelse
Overview
Produktegenskaper

Modell nr.MPA006

StatusHalvhard

BrukMat

BehandlingsmetodeSkrevet ut

FormStanset stykke

OpprinnelsesstedKina

Forsyningsevne og tilleggsinformasjon

emballasjekartong

TransportOcean,Land,Air,Express

Forsyningsevne10ton

HavnJiangmen

Betalings typeL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

IncotermFOB,EXW

Emballasje og levering
Selge enheter:
Piece/Pieces
Pakketype:
kartong

Kaffeposer er en avgjørende komponent i kaffeindustrien, og gir en trygg og praktisk måte å lagre og transportere kaffebønner og eiendommer. Aluminiumsfolie kaffeposer er et populært valg på grunn av deres utmerkede barriereegenskaper mot fuktighet, oksygen og andre forurensninger som kan forringe kvaliteten på kaffen. I denne artikkelen vil vi fokusere på trykte aluminiumsfolie kaffeposer, matt laminering aluminiumfolie kaffeposer og aluminiumsfolie kaffeposer til kald bryggekaffe.


Bags Tpye Stand Up Bags, Flat Bottom Bags, Side Gusset Bags, are available Color Up to 10 Color
Material Kraft Paper/ PLA/ Kraft Paper Size 4 oz, 6 oz, 8 oz, 12 oz, Accept Customized
Application Coffee, Tea, Snack, Chocolate, Cookies, Candy, Nuts, Other Food
Sample Free
Bags Components
Tear Notch, Window, One Way Coffee Valve, are available SEAL & HANDELING
Top Zipper, Pocket Zipper, Heat Seal, Tin Tie, are available
Printing Gravure Printing or Digital Printing
PORT OF SHIPPING
Jiangmen
Craft
Hot Stamping, Matt Finish, etc FAST DELIVERY
7-10 Work Days
Product Name Glossy Finish Quad Seal Aluminum Foil Coffee Bags With Valve And Zipper Certifications BRC, ISO, HACCP, QS


Aluminiumsfolie kaffeposer

Aluminiumsfolie kaffeposer er et populært valg i kaffeindustrien på grunn av deres utmerkede barriereegenskaper og holdbarhet. Disse posene er laget av flere lag med materialer, inkludert aluminiumsfolie, plastfilmer og papir. Aluminiumsfolielaget gir en barriere mot fuktighet, oksygen og lys, mens plastfilmene er med på å forhindre punkteringer og lekkasje.
En av de viktigste fordelene med kaffeposer i aluminiumsfolie er deres evne til å beskytte kaffe mot eksterne faktorer som kan forringe kvaliteten. Aluminiumsfolie -laget forhindrer at luft og fuktighet kommer inn i posen, noe som kan føre til at kaffen foreldet og mister smaken. I tillegg kan posen forsegles etter åpning, noe som kan bidra til å opprettholde kaffens friskhet og aroma.
Aluminiumsfolie kaffeposer kommer i forskjellige størrelser og former for å imøtekomme behovene til forskjellige kaffemerker. De kan skrives ut med grafikk og merkevarebygging for å fange forbrukerens øye og formidle viktig informasjon om kaffen. Totalt sett er kaffevesker i aluminiumsfolie et pålitelig og kostnadseffektivt valg for kaffeselskaper som ønsker å beskytte produktet og opprettholde kvaliteten.


Printed aluminum foil coffee bagsPrinted aluminum foil coffee bags


Trykt aluminiumsfolie kaffeposer

Trykt aluminiumsfolie kaffeposer er et vanlig syn i kaffegien til supermarkeder og spesialbutikker. Disse posene er laget av flere lag med materialer, inkludert aluminiumsfolie, plastfilmer og papir. Aluminiumsfolielaget fungerer som en barriere mot fuktighet, oksygen og lys, mens det ytre laget kan skrives ut med attraktiv grafikk og merkevarebygging for å fange forbrukerens øye.

En av de viktigste fordelene med trykte aluminiumsfolie kaffeposer er deres evne til å forlenge holdbarheten til kaffe. Folielaget forhindrer at kaffen kommer i kontakt med luft og fuktighet, noe som kan føre til at kaffen foreldet og mister smaken. I tillegg kan utskriften på det ytre laget formidle viktig informasjon om kaffen, for eksempel dens opprinnelse, steknivå og smaksnotater.


Matte laminering aluminiumsfolie kaffeposer

Matte laminering aluminiumfolie kaffeposer gir et unikt utseende og følelse sammenlignet med tradisjonelle blanke vesker. Disse posene er laget ved å laminere en matt film på overflaten av aluminiumsfolie -laget, og skaper en myk, fløyelsaktig tekstur. Den matte finishen kan gi et mer eksklusivt, premium utseende for spesialkaffemerker.

Når det gjelder ytelse, gir matt laminering aluminiumfolie kaffeposer de samme barriereegenskapene som deres blanke kolleger. Aluminiumsfolie -laget forhindrer luft, fuktighet og lys fra å nedbryte kaffen, mens den matte filmen tilfører et ekstra lag med beskyttelse mot riper og skvetter.

Aluminum foil coffee bags for cold brew coffeeMatte lamination aluminum foil coffee bagsPrinted aluminum foil coffee bags


Aluminiumsfolie kaffeposer for kald bryggekaffe

Cold Brew -kaffe har blitt stadig mer populært de siste årene, og med det kommer behovet for spesialisert emballasje. Aluminiumsfolie kaffeposer for kald bryggekaffe er designet for å motstå de unike kravene til den kalde bryggingsprosessen, noe som kan føre til høyere surhetsnivå og en lengre ekstraksjonstid.

Disse posene er vanligvis laget av flere lag med materialer, inkludert aluminiumsfolie, plastfilmer og papir. Aluminiumsfolielaget gir en barriere mot oksygen og lys, mens plastfilmene er med på å forhindre lekkasje og punkteringer. I tillegg kan noen poser inkludere en avgassingsventil for å frigjøre overflødig karbondioksid og forhindre at posen sprenger.

Oppsummert, trykte aluminiumsfolie kaffeposer, matt laminering aluminium folie kaffeposer og aluminiumsfolie kaffeposer for kald bryggekaffe alle unike fordeler for kaffemerker. Enten du ønsker å vise frem merkevarebygging og grafikk, gi et førsteklasses utseende, eller beskytte kaffen din under den kalde bryggingsprosessen, er det en kaffepose der ute som kan dekke dine behov.

Properties Printed Aluminum Foil Coffee Bags Matte Lamination Aluminum Foil Coffee Bags Aluminum Foil Coffee Bags for Cold Brew Coffee
Barrier Properties Excellent Excellent Excellent
Appearance Can be printed with graphics Matte finish Varies
Special Features Can extend shelf life of coffee Premium look and feel Designed for cold brewing process, may include valve


Produkt kategorier : Aluminiumsfolie kaffeposer

E-post til denne leverandøren
  • *Emne:
  • *Til:
    Mr. Michael Shea
  • *e-post:
  • *Budskap:
    Din melding må være mellom 20-8000 tegn
HomeProdukterAluminiumsfolie kaffeposerTrykt matt lamineringsfolie kaffeposer for kald bryggekaffe
Send forespørsel
*
*

Hjem

Product

Whatsapp

Om oss

Forespørsel

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende